Insida

Här har vi samlat ihop lite inspirerande saker, sånt som ger en liten aning om hur vi vill ha det så småningom. Inspirationsbilderna är stulna runt om på nätet och jag kommer inte ihåg var…

Tanken är ljus! Vi vill ha så mycket vitt som det går på väggar och tak. Tja, utan att det blir för mycket, lite färgglada inslag är nog också trevligt! Kanske målar vi vissa golv ljusa också. Taken och väggarna är för närvarande mest täckta med papp eller masonit. Det ska bort! Det verkar som om alla tak är fina undertill, men bakom väggpappen är det inte lika säkert att det är bra. Nåja… Stilen kommer att bli loppisfynd blandat med annat billigt. Mycket ommålning i ljusa färger, inte nödvändigtvis vitt, så att möblerna matchar, och så blir det färg på tyger och annat istället.

Det är lågt i tak på undervåningen. Uppe också, men där går det att öppna upp om vi skulle vilja nån gång. I alla fall… på en del väggar ska vi ha panel. Stående, så att väggen känns högre. Framför kaminen ska det vara mysigt, ett ställe att bara sitta och njuta och ta det lugnt. Ingen TV!

Vid fönstret neråt i salen vill vi fixa till det lite mysigt. En dagbädd av något slag… Massor med kuddar! Vi ska kunna krypa upp och bara ta det lugnt, titta på utsikten och njuta av livet en stund.

Mycket ljusa möbler, lite saker, trasmattor, loppisfynd, rymd, ljus, lugn…

Bröstpanel i köket? Mera ljusa färger! Fräschare diskbänk och nån slags spisplattor. Måste ju kunna laga mat där! Luckorna ska renoveras lite, nya handtag, kanske lite fler skåp nånstans? Eller river vi ut och bygger nytt? Ett litet bord eller kanske ett slagbord…

Annonser

2 reaktioner på ”Insida

 1. Hej!
  Jag var in på en annan av era hemsidor, nämligen pysselsidan… Jag hittade underbara bilder på en sorts sängkappa som det stod att du/ni hade mönster till som kunde skickas vid förfrågan.
  Det mönstret finns inte möjligtvis kvar!?!
  Måste verkligen ta tag i vår säng här hemma och er sängkappa var helt otroligt snygg!
  Ha det bra /Petra.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s